LA CIÈNCIA DE LA MICROBIOTA

Alimenta els teus bacteris intestinals i cuida la teva salut cuinant

Autor: FUNDACIÓN ALÍCIA

Sección: CIENCIAS - Biología y Geología

LA CIÈNCIA DE LA MICROBIOTA

LA CIÈNCIA DE LA MICROBIOTA

17,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
CUPULA
Publicación:
01/09/2022
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció déssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, però també per virus, fongs i arqueus, única per a cadascun de nosaltres com una empremta dactilar. La gran majoria daquesta microbiota resideix al còlon i duu a terme funcions crucials per a la supervivència humana, des de digerir aliments i extreure vitamines …

El nostre cos alberga uns 40 bilions de microorganismes, una col·lecció déssers microscòpics integrada sobretot per bacteris, però també per virus, fongs i arqueus, única per a cadascun de nosaltres com una empremta dactilar. La gran majoria daquesta microbiota resideix al còlon i duu a terme funcions crucials per a la supervivència humana, des de digerir aliments i extreure vitamines i energia, fins a entrenar el nostre sistema immunitari.

 

En els darrers 20 anys, la ciència ha anat descobrint com, quan aquesta comunitat microbiana és equilibrada, estable i diversa, contribueix a mantenir la salut global de lorganisme, i per això lalimentació té un paper fonamental. Però què hem de menjar per alimentar bé aquests bacteris? Com influeix el que ingerim sobre aquesta comunitat de microorganismes i aquests, alhora, sobre el nostre benestar?

 

Aquest no és un llibre de superaliments, ni de curacions o dietes miraculoses, ni de plans per detoxificar lintestí, sinó un sòlid i contrastat manual basat en les últimes evidències científiques. De la mà dels principals experts mundials en aquest jove àmbit de recerca, ofereix al lector el coneixement existent de manera clara i comprensible, així com consells útils i pràctics per traslladar la ciència més nova sobre la microbiota al dia a dia. En definitiva, lobjectiu és ajudar-nos a menjar millor, amb propostes que combinen el coneixement més recent amb les bases de lalimentació mediterrània, la que ens toca i que és riquíssima, i que també ha demostrat ser la més adequada en aquest camp, per estar més sans i feliços.

Leer más

Más libros de FUNDACIÓN ALÍCIA

Todos los libros de FUNDACIÓN ALÍCIA

Más información del libro

LA CIÈNCIA DE LA MICROBIOTA

Editorial:
CUPULA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-480-2992-0
EAN:
9788448029920
Nº páginas:
392
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
Biología y Geología

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar